Filmteknik | Om oss
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Om oss

VILKA VI ÄR

Filmteknik.nu ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi arbetar med att få en personlig kontakt och att vara så flexibel som möjligt, för att leverera en hög service. För oss är det viktigt att ni får ny och fräsch teknik när vi hyr av oss. Då jag själv jobbar som fotograf, vet jag hur viktigt detta är och därför hyr vi endast ut utrustning som vi själva skulle vilja jobba med. Ni kan ringa oss dygnet runt när det gäller frågor kring den hyrda utrustningen. Vi har inga begränsade kontorstider utan upphämtning och retur sker när det passar som bäst.

LEVERANS

När det gäller upphämtning av teknik kommer ni och vi överens om upphämtningstid, vi har inga begränsande kontorstider utan det som passar er, det passar oss. Då vi själva arbetar i branschen vet vi att försenade inspelningar är mer en regel än undandag, därför värderar vi Flexibilitet högt! Vill ni ha tekniken levererad till inspelningsplats, så löser vi såklart det med.

PRISSÄTTNING

På vår hemsida ser ni våra listpriser, de är kanon för att bilda sig en uppskattning av vad det kommer att kosta. Dock ser vi prissättning väldigt individuell. Så om du har ett längre projekt eller planerar att hyra av oss vid flertalet tillfällen, så finns det fina rabatter att få tag på. Vi kan tyvärr inte erbjuda sponsring, däremot så har vi en stor förståelse för independent produktioner, då vi själva har vandrat den vägen.

SUPPORT

Har ni frågor kring utrustningen eller är osäker på vilken utrustning ni behöver finns vi här för att svara på era frågor. Vid upphämtning hjälper vi gärna till med att visa hur utrustningen fungerar samt hjälper till med allt annat som rör utrustningen. Vi finns i stort sätt tillgängliga dygnet runt för akuta frågor. Välkomna att höra av er.

KONTAKTA OSS


logo
073-0452722
Stockholm
info@filmteknik.nu